Om mig

Vem är jag?

Det är en stor fråga som knappast kan sammanfattas i några få punkter. Det är dessutom en viktig fråga och det är svårt att veta vad folk förväntar sig att få reda på om mig. Så pass mycket vet jag i alla fall att jag började skriva berättelser tidigt: redan innan min sjätte födelsedag hade jag skrivit min allra första novell. Den finns fortfarande kvar hemma, förresten, och man kan tack och lov se skillnad mellan då och nu!

Jag började inte skriva mer ordentligt förrän jag började åttan, när jag upptäckte textrollspelets förtrollade värld. Ordens magi blev då uppenbar för mig och sedan dess har jag skapat karaktärer, scenarion och världar långt bortom verkligheten och ibland alldeles, alldeles nära den, nästan så att det svider eller så att jag ibland kan tycka mig se någon av mina karaktärer framför mig.

Bland mina övriga intressen kan man finna film, musik, teater och foto. Språket är emellertid mitt allra främsta uttrycksmedel och det är genom språket som jag hoppas kunna förmedla alla de idéer, tankar och känslor som jag bär inom mig. Jag önskar att du vill ta del av dem.

Vad mer kan man skriva? Så mycket mer!

Men, jag tänker inte uppehålla dig här längre. Det finns ju så mycket annat att läsa, som förhoppningsvis är både roligare och mer givande. Seså, iväg nu! Det finns några fina flikar i menyn däruppe som bara väntar på att utforskas!

 

Din förtrogna,

Hannah

Tea Time Tales

Här hittar du noveller, fanfiction och annat smått och gott.

Musiken jag aldrig hört

Att kunna prata med varandra är bara början...

Ikaros

Under Stockholms gator väntar äventyret...

En decembersaga

Småstad, julhandel och en oväntad förälskelse...